Για εσένα που ψάχνεις νέες ευκαιρίες

Με τον πρώτο μήνα του 2021 να φτάνει, αισίως στο τέλος του, περιμένοντας να ανακοινωθούν οι πρώτοι μας βαθμοί, πολλοί συμφοιτητές μας έχουν ήδη ξεκινήσει να βάζουν νέους στόχους για το καινούργιο χρόνο.

«Να περάσω όλα τα μαθήματα του εξαμήνου», «να ξεκινήσω γυμναστική» (έρχεται και ένα καλοκαίρι), «να δοκιμάσω νέες εμπειρίες και να εξελίξω περισσότερο τον εαυτό μου», είναι κάποια από αυτά που ακούμε συχνά.

Και σε περίπτωση που το τελευταίο είναι κάτι που σε απασχολεί κι εσένα, αλλά ακόμη είσαι στο ψάξιμο, τότε θα σου προτείναμε να δοκιμάσεις την εμπειρία της AIESEC!

Η AIESEC, αποτελεί τον μεγαλύτερο εθελοντικό νεανικό οργανισμό παγκοσμίως και αυτή τη στιγμή, βρίσκεται σε περισσότερες από 120 χώρες ανά τον κόσμο, αποτελώντας τον μοναδικό οργανισμό που στοχεύει στην ανάπτυξη των ηγετικών χαρακτηριστικών στους νέους.

Τα οφέλη που θα αποκομίσεις, ως μέλος του οργανισμού είναι πολυδιάστατα, καθώς ανάλογα με τα ενδιαφέροντα και τον χαρακτήρα σου, θα μπορέσεις να γνωρίσεις καινούργια άτομα, θα μάθεις πως είναι να συνεργάζεσαι ως μέλος μιας ομάδας, να θέτεις στόχους και να προσπαθείς να τους πετύχεις.

Θα έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις τις δυνατότητές σου, σε διάφορα projects, μέσα από τα οποία θα αναπτύξεις hard αλλά και soft skills, που θα σου φανούν ιδιαίτερα χρήσιμα κατά την εισαγωγή σου στην αγορά εργασίας αργότερα.

Στο
site τους μπορείς να βρεις περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις της AIESEC, να δεις όλες τις εμπειρίες που μπορείς να ζήσεις και να επικοινωνήσεις με τους φοβερούς φοιτητές που κρύβονται πίσω από τη προσπάθεια.

Είμαστε πολύ περήφανοι που σαν UniStudents έχουμε τη δυνατότητα να συνεργαζόμαστε με ένα τόσο μεγάλο φοιτητικό οργανισμό και πιστεύουμε πως αποτελεί εμπειρία ζωής για όλους τους φοιτητές.

Οι αιτήσεις για νέα μέλη λήγουν 7 Φεβρουαρίου, κάνε την αίτησή σου
εδώ.

© 2021 UniStudents. All rights reserved.