Μην χάσεις το Pre-Event του TEDxUniversityofPiraeus

Για 9η συνεχόμενη χρονιά, το TEDxUniversityofPiraeus αποτελεί ένα ολοήμερο συνέδριο που απευθύνεται στη τοπική κοινωνία του Πειραιά, αλλά και στο ευρύ κοινό, με όραμά του να αποτελέσει έναυσμα για δράση, προσφορά και θετική σκέψη στη νεανική κοινότητα.

Όπως και κάθε άλλη χρονιά, έτσι και φέτος, σκοπός του TEDxUniversityofPiraeus είναι η διασύνδεση εμπνευσμένων επιχειρηματιών, εκπαιδευτικών και φορέων αλλαγής της κοινωνίας με το κοινό, ώστε ο διάλογος που θα διεξαχθεί να αποτελέσει ουσιαστική και παραγωγική έμπνευση για όλους τους συμμετέχοντες και συμμετέχουσες.

Το TEDxUniversityofPiraeus διακρίθηκε ως το πρώτο πανεπιστημιακό TEDx στην Ελλάδα, που μετέφερε όλο το main event σε virtual περιβάλλον, με αναγνώριση από το TEDx Official, ενώ, παράλληλα βρέθηκε ανάμεσα στις τρείς (3) χώρες παγκοσμίως, μαζί με τις ΗΠΑ και την Βραζιλία, που καινοτόμησαν στην αξιοποίηση των τεχνολογικών εργαλείων.

To Pre-Event του TEDxUniversityofPiraeus θα λάβει χώρα το Σάββατο στις 20 Μαρτίου 2021, σε online live μετάδοση. Το live stream θα πραγματοποιηθεί στους λογαριασμούς σε FacebookInstagram και Youtube. 

Το Pre-Event του TEDxUniversityofPiraeus θα περιλαμβάνει: ομιλίες, δημιουργικά workshops από συνεργάτες και φορείς του Πανεπιστημίου, καθώς και την ανακοίνωση του φετινού θέματος.

© 2021 UniStudents. All rights reserved.