Γενικά

To UniStudents αποτελεί μια νέα ευκαιρία να αλλάξεις για πάντα τον τρόπο με τον οποίο μαθαίνεις τα ευχάριστα νέα (let’s keep it that way). Η εφαρμογή έχει δημιουργηθεί από φοιτητές για φοιτητές με στόχο την εύκολη και γρήγορη ενημέρωση σου. Ωστόσο, η ιδέα είναι εμπνευσμένη από εσένα, από την προσπάθεια σου να πάρεις το πτυχίο και να πετύχεις, να πετάξεις σε νέους ορίζοντες.

Η εφαρμογή UniStudents δεν έχει καμία σχέση με τα ιδρύματα που υποστηρίζει και αποτελεί μια ανεξάρτητη υλοποίηση από φοιτητές για φοιτητές.

Στις περιπτώσεις που ο μέσος όρος σου υπολογίζεται από τη πλατφόρμα του ιδρύματός σου, τον παίρνουμε έτοιμο. Ωστόσο στις περιπτώσεις που δεν υπολογίζεται από την επίσημη πλατφόρμα του ιδρύματός σου, τον υπολογίζουμε εμείς λαμβάνοντας πως όλα τα μαθήματα προσμετρώνται στο Μ.Ο

Σίγουρα είναι μια περίπτωση που δεν μπορούμε να εξυπηρετήσουμε (ακόμα τουλάχιστον 😉 ). Ωστόσο σε προκαλούμε να δοκιμάσεις την εφαρμογή μας και αν δεν σε κερδίζει μπορείς να γυρίσεις στο site της σχολής σου!

Σύνδεση

Για να συνδεθείς στην εφαρμογής μας αρκεί να χρησιμοποιήσεις τα ίδια στοιχεία που χρησιμοποιείς και στο επίσημο site της σχολής σου.

Κατά τη σύνδεσή σου μέσω της εφαρμογής τα στοιχεία σου στέλνονται στην επίσημη ιστοσελίδα του ιδρύματός σου, φυσικά κρυπτογραφημένα και χωρίς να μεσολαβεί καμία τρίτη υπηρεσία.

Επιλέγοντας τη λειτουργία “Να με θυμάσαι” αποθηκεύουμε τους κωδικούς σου και τα στοιχεία σου τοπικά στο κινητό σου, πάντα κρυπτογραφημένα, προσφέροντάς σου τη μέγιστη ασφάλεια!

Τα περισσότερα ιδρύματα παρέχουν μια αυτοματοποιημένη υπηρεσία αλλαγής κωδικού σε περίπτωση που τον έχεις ξεχάσει. Διαφορετικά θα πρέπει να απευθυνθείς στη γραμματεία του τμήματός σου.

Στόχος μας και όραμά μας είναι να φέρουμε το UniStudents στο κινητό κάθε φοιτητή. Αν δεν υποστηρίζουμε ακόμα το ίδρυμά σου να είσαι σίγουρος πως κάνουμε ότι μπορούμε για να το προσθέσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται. Αν θέλεις να βοηθήσεις τη προσπάθειά μας και να φέρουμε το UniStudents στη σχολή σου ακόμα πιο γρήγορα στείλε την αίτησή σου εδώ.

Τεχνικά

Αν δεις αυτό το μήνυμα κατά τη σύνδεσή σου σημαίνει πως δεν καταφέραμε να σε συνδέσουμε με τη πλατφόρμα του ιδρύματός σου. Αυτό μπορεί να συμβαίνει για πολλούς και διαφορετικούς λόγους. Μερικοί από αυτούς είναι οι παρακάτω:

1. Η πλατφόρμα του ιδρύματός σου δεν λειτουργεί προσωρινά
2. Η σύνδεσή σου διακόπηκε λόγω απώλειας σήματος
3. Ο ακαδημαϊκός σου λογαριασμός δεν είναι ενεργός

Αν δεν ισχύει τίποτα από τα παραπάνω πολύ πιθανόν να υπάρχει κάποιο πρόβλημα από τη μεριά μας. Σε αυτή τη περίπτωση μπορείς να μας στείλεις ένα μήνυμα να το κοιτάξουμε παρέα.

Να σε ενημερώσουμε πως η λειτουργία αυτή είναι νέα προσθήκη του UniStudents και για την ώρα τρέχει σε δοκιμαστικό επίπεδο. Ελπίζουμε να μην αντιμετωπίσεις κάποιο πρόβλημα, αλλά αν κάτι πάει λάθος βεβαιώσου πως ισχύουν τα παρακάτω:

1. Έχεις ενεργοποιήσει τη λειτουργία “Να με θυμάσαι”
2. Έχεις ενεργοποιήσει τις ειδοποιήσεις “Νέος Βαθμός”

Αν έχεις ενεργοποιημένα τα παραπάνω αλλά δεν έλαβες ειδοποίηση στείλε μας ένα μήνυμα να το κοιτάξουμε παρέα.

Δεν σε καλύψαμε με τις παραπάνω ερωτήσεις; Μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας που θα βρεις εδώ, ή στέλνοντάς μας μήνυμα στο mail [email protected].

"Δεν μπορώ να περιγράψω πόσο χαρούμενη ήμουν όταν πρωτοκυκλοφόρησε το UniStudents και πόσο ευγνώμων είμαι μέχρι σήμερα! Η απελπιστική προσπάθεια να μπεις στο σύστημα του Πανεπιστημίου είναι πλέον παρελθόν! Το άγχος της αναμονής πάει με μια απλή ειδοποίηση στο κινητό, και όλοι οι βαθμοί νοικοκυρεμένοι! Μοντέρνος και minimal σχεδιασμός με έξτρα plus το dark-mode για εμάς τους νυχτόβιους τύπους 😉 Άντε και καλό μας πτυχίο!"
Η γνώμη των φοιτητών για το UniStudents!
Σταυριαλένα Γκόντζου
Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων, ΠΑΠΕΙ

© 2021 UniStudents. All rights reserved.