Πώς ένας UniTester βοηθάει το Πανεπιστήμιο του ?


Πάρε μέρος στο ταξίδι δοκιμάζοντας στο app το σύστημα της σχολής σου αλλά και νέες προσθήκες!
Με 3 απλά βήματα μπορείς να γίνεις ο πρώτος στη σχολή σου.

1
3 απλές Eρωτήσεις

3 απλές Eρωτήσεις

Απαντάς σε 3 ερωτήσεις για το Πανεπιστήμιο σου, το mail σου και την συσκευή του κινητού σου (Android/iOS). Είναι απαραίτητα συστατικά για έναν UniTester!

2
Γίνεσαι UniTester

Γίνεσαι UniTester

Γίνεσαι μέλος της ομάδας που βοηθά στην εξάπλωση του ιού που λέγεται UniStudents, βρίσκεις bugs και αναφέρεις τους προβληματισμούς σου.

3
Αποκλειστική Πρόσβαση

Αποκλειστική Πρόσβαση

Πλέον έχεις πρόσβαση στη κλειστή δοκιμαστική έκδοση του UniStudents σε νέα Ιδρύματα, σε όλη την Ελλάδα και σε μελλοντικές πειραματικές ενημερώσεις.

1 + Φοιτητές με ενα κοινό σκοπό
Μέσα στο 2020, συνολικά πάνω απο 160 φοιτητές απο 15 διαφορετικά ιδρύματα σε όλη την Ελλάδα βοήθησαν στην εξάπλωση της εφαρμογής του UniStudents. Ο καθένας με τον δικό του, ξεχωριστό τρόπο, συνείσφερε ώστε σύντομα να υποστηρίχθει και η σχολή του αλλά και να βελτιωθεί η εμπιρεία εντός της εφαρμογής!

Τι θα κερδίσεις από αυτή την εμπειρία ?

Η ομάδα των UniTesters αποτελεί την πρώτη μας προσπάθεια να φέρουμε τους φοιτητές πιο κοντά στην εφαρμογή και τις ανάγκες τις οποίες θα καλύπτει. Ο καθένας μας αφήνει το στίγμα του, τις βελτιώσεις και τις ιδέες του που με την σειρά τους θα βοηθήσουν σε μια καλύτερη εμπειρία ενός μελλοντικού φοιτητή. Εδώ λοιπόν, μπορείς ελεύθερα να δοκιμάσεις και να πειραματιστείς με τις νέες υλοποιήσεις του app, να προτείνεις, να συμφωνήσεις, να διαφωνήσεις και να αλληλεπιδράσεις με φοιτητές που έχουν το ίδιο πάθος με εσένα.

© 2021 UniStudents. All rights reserved.